Utilizam fisiere de tip cookie pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna, pentru a dezvolta functii noi in social media si pentru a analiza traficul site-ului. Vă informam ca ne-am actualizat politicile pentru a integra acestea si in activitatea curenta pe fixarescara.ro la cele mai recente modificari propuse de Regulamentul (UE) 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Va rugam sa selectati daca sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

 

 

 

 Fixare Scara - Safe Clamp

 

Fixare Scara - Safe Clamp

 

Fixare Scara - Safe Clamp

 

 


Introducere » Set Bare Transversale » FORD » Set (3bare) bara transversala Rhino KammBar pentru FORD TRANSIT, an fabr 2012-


        

Set (3bare) bara transversala Rhino KammBar pentru FORD TRANSIT, an fabr 2012-


0x
Stoc DA

 

EAN: TC3KS
Pret nou fără TVA : 1 403 RON
Pret nou cu TVA (19 %):
1 670 RON

în coş:
  Set de 3 bare  

 

A venit momentul sa uiti de scandurile legate pe masina sau astfel de improvizatii care iti pun viata in pericol.

Daca esti profesionist si vrei sa intri in noul trend, atunci iti prezentam noile sisteme de bare transversale KammBar by RhinoProducts, destinate transportului de echipamente pe masina.

Este cea mai noua tehnologie pe piata barelor transversale pentru acoperisul autovehiculelor. KammBar are o potrivire exacta la toate modelele de vehicule comerciale intalnite in Europa.

 

Fiecare pachet de bara transversala KammBar contine urmatoarele:

  • 2 bare transversale
  • 4 opritori

 

 

Sistemele KammBar oferă o combinație excelentă de fiabilitate și practicabilitate.

 

Fabricate din aluminiu anodizat cu un finisaj anticoroziv, care

ofera o durabilitate indelungata si previne asa zisa intepenire a pieselor mobile.

 

Atentia la detalii a desingnerilor nu se opreste aici.

KammBar nu este doar despre putere, fiabilitate, eficienta in consum si aerodinamica. Acest sitem include un set de piciore pre-asamblate care elimina  și capace pentru acesta, care pot fi închise.

 

De unde vine numele KammBar?

 

barele transversale KammBar au fost inspirate din opera celebrului profesor Wunibald Kamm, un adevarat pionier in lumea proiectarii autovehiculelor si a aerodinamicii.

 

Inspirat din munca celebrului profesor, Rhino a produs unul dintre cele mai aerodinamice bare transversale pentru acoperisul autovehiculelor pana in prezent. Aerodinamica avansata nu se opreste la designul barelor. Rhino a dezvoltat si un nou accesoriu de oprire, de fixare, a încărcăturii pe barele transversale.

 

barele KammBar au fost dezvoltate folosind cele mai noi tehnologii in materie de design, siguranta si fabricație.

NjJiYzY0