Utilizam fisiere de tip cookie pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna, pentru a dezvolta functii noi in social media si pentru a analiza traficul site-ului. Vă informam ca ne-am actualizat politicile pentru a integra acestea si in activitatea curenta pe fixarescara.ro la cele mai recente modificari propuse de Regulamentul (UE) 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Va rugam sa selectati daca sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

 

 

 

 Fixare Scara - Safe Clamp

 

Fixare Scara - Safe Clamp

 

Fixare Scara - Safe Clamp

 

 

NOUTĂŢI

arr3Ai de carat scara pe masina?Nu-ti mai bate capul cu franghii, chingi, elastice si carlige inestetice care pot rani oricand pe... arr3Tot ce nu stiai despre fixarea de scara portbagaj – Safe Clamp   Daca lucrezi in amenajari interioare, telecomunicatii sau orice alt domeniu in care...

PROMO

Redus de la 915 RON
Pret nou 885 RON
Stoc DA
Redus de la 2 299 RON
Pret nou 1 749 RON
Stoc DA
Redus de la 620 RON
Pret nou 594 RON
Stoc DA

CEL MAI VÂNDUT

Redus de la 315 RON
Pret nou 299 RON
Stoc DA

» Cum Folosesc
Instructiuni de folosire Rhino Products

 

Rhino Products si distribuitorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru produsele care:

  • NU au fost fixate corect. (conform instructiunilor de fixare)
  • NU au fost fixate pe vehiculul adecvat (conform cererii de fixare)

Va rugam sa consultati manualul producatorului vehiculului, pentru a stabili capacitatea de incarcare maxma de greutate distribuita pentru

vehiculul dvs. Nu depasiti aceasta limita. Rhino Products si distribuitorii sai nu isi asuma nici o responsabilitate pentru daunele sau pierderile

rezultate dupa transportarea in condtii in care sunt depasite recomandarile.

Note importante de siguranta pentru sistemele de prindere pe pavilion si alte accesorii de fixare produse de Rhino Products.

- Intotdeauna impartiti unifrom greutatea de pe pavilionul masinii care transporta scara, in asa fel incat centrul de greutate sa fie cat mai mic posibil. Incarcatura nu ar trebui sa depaseasca suprafata sistemului de transport de pe pavilion. Incarcatura trebuie sa fie conform legilor in vigoare si trebuie securizate adecvat.

- Incarcaturile inguste si grele trebuie pozitionate cat mai aproape de piciorele de fixare pe masina.

- Trebuie sa aveti grija la incarcare/descarcarea vehiculelor cu pavilion inalt.

- Este esential ca suruburile de fixare sa fie verificate dupa fiecare calatorie. Incarcatura trebuie sa fie fixata adecvat cu sisteme de fixare iar dupa fixare sa verificati daca sunt securizate corespunzator.

- In cazurile in care accesoriile Rhino pot fi de folos, este recomandat sa le folositi.

- Caracteristicile de manipulare ale unui vehicul se schimba atunci cand este montat un sistem de transport pe acoperisul masinii, mai ales cand este incarcat. Tehnicile de conducere trebuie adaptate la conditii: atentie sporita la zonele cu vant lateral, reduceti viteza si franati pe distante mai lungi.

- Fiti constient de faptul ca odata ce ati adaugat pe masina un sistem de prindere + incarcatura, creste si inaltimea masinii. Masurati inaltimea totala a masinii + incarcatura si sporiti atentia la restrictiile de inaltime ( podurile joase ).

- Cand transportati materiale plate, care au o suprafata mai mare, trebuie sa aveti grija pentru ca aerul care intra pe sub suprafata transportata, o poate ridica. Pentru a evita asemenea evenimente, reduceti viteza.

- Nu incercati sa va urcati pe sistemul de prindere de pe masina, doar daca aveti pe masina Load Acces Board de la Rhino. Doar aceste trepte sunt aprobate.

- Echipamentul trebuie mentinut in conditii bune de functionare. Ar trebui spalat destul de des cu apa si sapun. Lubrificati toate partile care se misca (in special incuietoarele) cand este necesar cu ulei de motor (verificati daca se poate folosi in contact cu plastice). Verificati regulat daca apare rugina, sau daca s-au uzat unele piese. Piesele care nu sunt in stare buna, trebuie inlaturate repede.

- Pentru a reduce consumul de carburant si pentru siguranta, va sfatuim sa indepartati de pe vehicul sistemul Rhino Racks and Bars, cand nu il folositi.

- Utilizatorul si proprietarul trebuie sa respecte intotdeauna normele si reglementarile de siguranta aplicabile in cazul utilizarii produselor Rhino.

- Ar trebui sa fie adoptate sisteme sigure de munca si efectuarea evaluarilor de risc in cazurile in care este necesar

- Echipamentele Rhino Roof Bar si Roof Racks nu sunt platforme de lucru si nu ar trebui folosite in exces.

- Consultati instructiunile dumneavoastra de montaj pentru limita maxima de incarcare pentru fiecare rodus Rhino

 

Note de montare

- Unele produse s-ar putea sa fie grele si voluminoase. Nu incercati sa le ridicati sau sa le fixati de unul singur, daca in instructiuni scrie clar ca este nevoie de doua persoane.

- Curatati acoperisul masinii, in special in zonele de fixare inainte de montarea produselor Roof Bars sau Rack

- Respectati instructiunile de montare a barilor si a piciorelor de sustinere.

- Produsele Rhino nu trebuie folosite pentru alte scopuri, decat pentru cele care au fost fabricate.

- Respectati instructiunile de aplicare a fortei corespunzatoare cand insurubati suruburile.

- Pentru a nu aparea probleme la suruburile de metal, aplicati putin ulei in locasuri.

NmUwZWU2