Utilizam fisiere de tip cookie pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna, pentru a dezvolta functii noi in social media si pentru a analiza traficul site-ului. Vă informam ca ne-am actualizat politicile pentru a integra acestea si in activitatea curenta pe fixarescara.ro la cele mai recente modificari propuse de Regulamentul (UE) 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Va rugam sa selectati daca sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

 

 

 

 Fixare Scara - Safe Clamp

 

Fixare Scara - Safe Clamp

 

Fixare Scara - Safe Clamp

 

 

NOUTĂŢI

arr3Ai de carat scara pe masina?Nu-ti mai bate capul cu franghii, chingi, elastice si carlige inestetice care pot rani oricand pe... arr3Tot ce nu stiai despre fixarea de scara portbagaj – Safe Clamp   Daca lucrezi in amenajari interioare, telecomunicatii sau orice alt domeniu in care...

PROMO

Redus de la 915 RON
Pret nou 885 RON
Stoc DA
Redus de la 620 RON
Pret nou 594 RON
Stoc DA
Redus de la 2 999 RON
Pret nou 2 249 RON
Stoc DA

CEL MAI VÂNDUT

Redus de la 315 RON
Pret nou 299 RON
Stoc DA

» Livrari si Returnari
Livrari si Returnari

Livrari

Preturile afisate in acest magazine online contin toate taxele legale si TVA.
Contravaloarea curieratului nu este inclus in pretul produselor prezentate. Pretul livrarii de 22 lei (inclusiv TVA), este valabila pe teritoriul Romainei in cele 5500 localitati deservite de catre Nemo Express.
Comenzile cu valoare de peste 400 lei sunt livrate gratis.
Livrarea produselor din stoc se face de regula in 24-48 de ore.
Pentru livrarea produselor in strainatate rog sa ne contactati telefonic sau prin mail la adresa vanzari@paravant.ro.

Returnari

Conform O.G. 34/2014, produsele achizitionate se pot returna in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 30 zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform.

Daca S.C. CARSUPREME S.R.L. nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului in cel mult 30 de zile calendaristice de la data returnarii.

Suma inapoiata include costurile initiale de transport, cu exceptia cazului cand ati cerut o livrare speciala ce a presupus costuri suplimentare (ex: livrare pana la ora 10).

Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, zgarieturi, rupturi, gauri etc.

Pentru a returna produsele, e suficient sa ne informati de intentia dvs, trimitand un mail la vanzari@fixarescara.ro sau folosind modelul de formularul de contact, in termenul de 30 zile calendaristice mentionat anterior.

Legea permite drept de retur doar pentru persoanele fizice insa noi vom acorda dreptul de retur si persoanelor juridice, cu aceleasi conditii.

N2I3MjIxMT