Utilizam fisiere de tip cookie pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna, pentru a dezvolta functii noi in social media si pentru a analiza traficul site-ului. Vă informam ca ne-am actualizat politicile pentru a integra acestea si in activitatea curenta pe fixarescara.ro la cele mai recente modificari propuse de Regulamentul (UE) 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Va rugam sa selectati daca sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

 

 

 

 Fixare Scara - Safe Clamp

 

Fixare Scara - Safe Clamp

 

Fixare Scara - Safe Clamp

 

 

NOUTĂŢI

arr3Ai de carat scara pe masina?Nu-ti mai bate capul cu franghii, chingi, elastice si carlige inestetice care pot rani oricand pe... arr3Tot ce nu stiai despre fixarea de scara portbagaj – Safe Clamp   Daca lucrezi in amenajari interioare, telecomunicatii sau orice alt domeniu in care...

PROMO

Redus de la 915 RON
Pret nou 885 RON
Stoc DA
Redus de la 315 RON
Pret nou 299 RON
Stoc DA
Redus de la 620 RON
Pret nou 594 RON
Stoc DA

CEL MAI VÂNDUT

Redus de la 315 RON
Pret nou 299 RON
Stoc DA

» Termeni de Garantie
Termeni de garantie

 

SISTEM DE FIXRE SCARA PE MASINA

Durata de viata indelungata.

Produsul este fabricat de Rhino Products Ltd. in Marea Britanie.

Produsul este destinat fixarii exclusiv a scarilor pe barele transversale a masinilor si se pot utiliza doar in pereche: numarul minim de dispozitive utilizate la o scara este de doua bucati.

Greutatea maxima a scarii fixate de doua dispozitive SafeClamp este de 40 kg.

Termenul de garantie este de :

  • 3 ani pentru elemente fixe 
  • 1 an pentru elemente mobile

Garantia se pierde in cazul in care dispozitivul SafeClamp a fost utilizat pe bare transversale impropii, improvizate sau nerespectand instructiunile de utilizare atasate produsului. Orice modificare a dispozitivului duce la pierderea garantiei.

Garantia consta in: reparatia in cazul elementelor mobile sau inlocuirea in cazul elementelor fixe.

Pentru solicitarea de garantie (inlocuire sau reparatie) cumparatorul va contacta vanzatoul (Carsupreme SRL) la nr. de telefon 0722 402 502 / 0371 006 005 sau la adresa de email contact@fixarescara.ro si va returna produsul defect cu Certificatul de garantie si copie de pe factura de achizitie. Remedierea (inlocuirea sau reparatia)se executa in maxim 30 de zile. In cazul in care nu este posibila reparatia sau inlocuirea, se va returna contravaloarea.

 

SET BARE TRANSVERSALE

Durata de viata indelungata.

Produsele sunt fabricate exclusiv in Europa.

Produsele sunt destinate transportului de obiecte sau echipamente profesionale, sportive si de recreatie.  

Greutatea maxima de incarcare este de 90 kg.

Termenul de garantie este de :

  • 2 ani pentru elemente fixe 
  • 1 an pentru elemente mobile

Garantia se pierde in cazul in care barele transversale sunt utilizate sau montate necorespunzator. Orice modificare a barelor sau a suportilor acestora duce la pierderea garantiei.

Garantia consta in: reparatia in cazul elementelor mobile sau inlocuirea in cazul elementelor fixe.

Pentru solicitarea de garantie (inlocuire sau reparatie) cumparatorul va contacta vanzatorul (Carsupreme SRL) la nr. de telefon 0722 402 502 / 0371 006 005sau la adresa de email contact@fixarescara.ro si va returna produsele defecte cu Certificatul de garantie si copie de pe factura de achizitie. Remedierea (inlocuirea sau reparatia) se executa in maxim 30 de zile. In cazul in care nu este posibila reparatia sau inlocuirea, se va returna contravaloarea.

 

OTk4NTRmNT