Utilizam fisiere de tip cookie pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna, pentru a dezvolta functii noi in social media si pentru a analiza traficul site-ului. Vă informam ca ne-am actualizat politicile pentru a integra acestea si in activitatea curenta pe fixarescara.ro la cele mai recente modificari propuse de Regulamentul (UE) 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Va rugam sa selectati daca sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.
Ok

 

 

 

 Fixare Scara - Safe Clamp

 

Fixare Scara - Safe Clamp

 

Fixare Scara - Safe Clamp

 

 


Introducere » PipeTube Pro transport tevi » Dispozitiv pentru transportat tevi PipeTube Pro 3m


        

Dispozitiv pentru transportat tevi PipeTube Pro 3m

Nou Promo


0x
Stoc DA

 

EAN: RP23
Redus de la 1 994 RON
Pret nou fără TVA : 1 428 RON
Pret nou cu TVA (19 %):
1 699 RON

în coş:
  buc  

Introducing PipeTube Pro ..

Suportul de țevi Rhino PipeTube Pro este o reproiectare completi a popularului RP12 PipeTube Rhino, launched in 2005.

The new design features caneluri stylizate în extrudarea tubului, un logo Rhino pe conul nasului și o new amazing paint, pulbere pulbere, concepcă pentru a se mescela bine cu toate culorile camionetei.

Mai pouken si mai sigur:

In addition to improved visuals, each part of the design has been luată în considerare și pretrusătă, încuietorile integrale sunt acum ajarorite în tubul și conul nasului, providing access mai lăgă pentru blocacare și deblocare, noul design al conului nasului are un mecanism de balamale mai poucant, acum mutat în parta de sus pentru aspect ompaurit cu insurgamento testării independente a accidentelor la Terenul de testare Millbrook.

PipeTube Pro are o garniță de etanșare din caucaî, care creată o etanșare tuhăn când este ģuttâtă, ajutând la prêvementă pêtrederii apei care ar putea duce la deteriorarea materialelor transportate.

Transport mai mult:

Capacitatea este omparetă acum, permițând transportul în săcăuți evene la 66 x 15 mm țevi de cupru sau conducte electrice.

Installation is a simple task:

Este inclus un kit universal de montare cu instructions detaliate, care permite installarea suportului pentru țevi pe toate rafturile si bare transversale de pe pija.

Dimensions and weight: 

RP23 - 3m: L1 - 3260mm, L2 - 241mm, W1 - 186mm, H1 - 160mm, D1 - 125mm, D2 - 127mm, Weight - 13.85kg, Max Load Limit - 50kg

Pentru mai multe detalii si explicatii, accesati documentul din tab-ul alaturat: "Pentru discharcare"

MDk1ZmFj