Utilizam fisiere de tip cookie pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna, pentru a dezvolta functii noi in social media si pentru a analiza traficul site-ului. Vă informam ca ne-am actualizat politicile pentru a integra acestea si in activitatea curenta pe fixarescara.ro la cele mai recente modificari propuse de Regulamentul (UE) 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Va rugam sa selectati daca sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.
Ok

 

 

 

 Fixare Scara - Safe Clamp

 

Fixare Scara - Safe Clamp

 

Fixare Scara - Safe Clamp

 

 


Introducere » PipeTube Pro transport tevi » Dispozitiv pentru transportat tevi PipeTube Pro 5m


        

Dispozitiv pentru transportat tevi PipeTube Pro 5m

Nou Promo


0x
Stoc DA

 

EAN: RP25
Redus de la 3 349 RON
Pret nou fără TVA : 2 604 RON
Pret nou cu TVA (19 %):
3 099 RON

în coş:
  buc  

Vă prezentăm PipeTube Pro ..

Suportul de țevi Rhino PipeTube Pro este o reproiectare completă a popularului RP12 PipeTube Rhino, lansat în 2005.

Noul design prezintă caneluri stilizate în extrudarea tubului, un logo Rhino pe conul nasului și o nouă vopsea uimitoare, acoperită cu pulbere, concepută pentru a se amesteca bine cu toate culorile camionetei.

Mai puternic și mai sigur:

Pe lângă îmbunătățirile vizuale, fiecare parte a designului a fost luată în considerare și prelucrată, încuietorile integrale sunt acum adăpostite în tubul și conul nasului, oferind acces mai ușor pentru blocare și deblocare, noul design al conului nasului are un mecanism de balamale mai puternic, acum mutat în partea de sus pentru aspect îmbunătățit cu asigurarea testării independente a accidentelor la Terenul de testare Millbrook.

PipeTube Pro are o garnitură de etanșare din cauciuc, care creează o etanșare atunci când este închisă, ajutând la prevenirea pătrunderii apei care ar putea duce la deteriorarea materialelor transportate.

Transportă mai mult:

Capacitatea este îmbunătățită acum, permițând transportul în siguranță până la 66 x 15 mm țevi de cupru sau conducte electrice.

Instalarea este o sarcină simplă:

Este inclus un kit universal de montare cu instrucțiuni detaliate, care permite instalarea suportului pentru țevi pe toate rafturile și bare transversale de pe piață.

Dimensiuni și greutate: 

RP25 - 5m: L1 - 5260mm, L2 - 241mm, W1 - 186mm, H1 - 160mm, D1 - 125mm, D2 - 127mm, Weight - 22.85kg, Max Load Limit - 50kg

Pentru mai multe detalii si explicatii, accesati documentul din tab-ul alaturat: "Pentru descărcare"

NTkzNTN