Utilizam fisiere de tip cookie pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna, pentru a dezvolta functii noi in social media si pentru a analiza traficul site-ului. Vă informam ca ne-am actualizat politicile pentru a integra acestea si in activitatea curenta a folie.ro cele mai recente modificari propuse de Regulamentul (UE) 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Va rugam sa selectati daca sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

 

 

 

 Fixare Scara - Safe Clamp

 

Fixare Scara - Safe Clamp

 

Fixare Scara - Safe Clamp

 

Fixare Scara - Safe Clamp

 

 

NOUTĂŢI

arr3Ai de carat scara pe masina?Nu-ti mai bate capul cu franghii, chingi, elastice si carlige inestetice care pot rani oricand pe... arr3Tot ce nu stiai despre fixarea de scara portbagaj – Safe ClampCei care lucrati in domeniile amenajarilor interioare, telecomunicatii sau orice alt domeniu in care...


Tot ce nu stiai despre fixarea de scara portbagaj – Safe Clamp

Cei care lucrati in domeniile amenajarilor interioare, telecomunicatii sau orice alt domeniu in care utilizati scara zi de zi, cu siguranta va intrebati deseori:


- cum sa leg scara pe masina?

- cu ce sa leg scara incat sa fiu sigur ca nu cade din mers?

- cum arata masina cu improvizatiile alea acolo?

- chiar nu avem legaturi profiesionale, doar chingi, sarme si franghii?

 

Pana acuma, nu puteam sa va raspundem nici noi la intrebari...insa acum va putem spune garantat ca la toate intrebarile dvs. se potriveveste doar un singur raspuns:

 

Folositi cu incredere fixarea de scara Safe Clamp!

 

 

Asta doar daca doriti ca timpul de fixare si demontare sa dureze doar cateva secunde, sau daca vreti sa intrati in rand cu profesionistii care utilizeaza deja acest suport pentru transport scara.

 

Nu conteaza daca aveti de transportat scari metalice, scari de lucru, scara intr-o singura sectiune, scara pliabila in trei sau doua sectiuni...toate tipurile de scari se pot transporta pe portbagajul masinii fara sa fie nevoie de chingi textile, elemente suplimentare sau alte mecanisme de prindere.

 

Doar cu acest set de suport fixare scara se fixeaza foarte puternic, incat nu trebuie sa va faceti griji nici la franare, nici la pornire brusca.

 

Oricand va opriti la drum lung, aveti o lucrare la care nu folositi scara sau chiar in timpul noptii, nu mai este necesar sa duceti scara in casa sau in garaj ci puteti sa o lasati pe masina.

Trebuie doar sa inchideti butucul cu cheia iar sistemul de fixare scara v-a "avea grija" de scara dvs. incat sa nu fie furata.


 

Iata ce ne-a spus un client fericiti care foloseste acest sistem profesionist de fixare scara:

ce spun clientii nostri despre fixare scara
fixare scara

 

 

 

Fixare Scara la pret normal: 437 RON

Fixare Scara la pret PROMO: 396 RON/ pereche


Cumpara acum fixare scara

Setul contine 2 buc!

 

YTIwMD